Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Shepherd pantoffels Hugo oiled antique
1 Reviews | Review toevoegen

De Shepherd pantoffels Hugo zorgen er voor dat je nooit meer koude voeten hoeft te hebben. LET OP! Wij adviseren voor dit model een maat groter te kiezen dan uw schoenmaat.

€ 69,95
Prijs per paar

 

Aantal: 
Bestellen

Shepherd pantoffels Hugo
Kleur: oiled antique

LET OP! Wij adviseren voor dit model een maat groter te kiezen dan uw schoenmaat.
De Shepherd pantoffels Hugo hebben een warm voetbed en zijn een makkelijke instapper. Vanwege de open hiel kan men hier vlug in- en uitstappen zodat er geen reden is om op blote sokken door het leven te gaan. Shepherd pantoffels bieden een constante warmte aan uw voeten, hoe koud het ook mag zijn. Sloffen van Shepherd verzekeren u van het feit dat koude voeten voortaan een taboe zijn. De herenpantoffels van Shepherd zijn modieus vormgegeven. De Shepherd pantoffels voor heren zijn stoere pantoffels voor mannen die ook wel eens last hebben van koude voeten. De sterke rubberen zool zorgt voor een stevig voetbed, waardoor de Shepherd pantoffel lange tijd achter elkaar gedragen kan worden. De Shepherd pantoffel Hugo is een vlotte instapper voor de moderne man. De Shepherd pantoffel Hugo valt een tikje klein uit. De modieuze slof Hugo heeft een stoer en chique karakter en kleedt mooi af. Er zit een anti-slip zool onder en de wollen slof biedt een gegarandeerde topkwaliteit. De schapenvacht pantoffels van Shepherd zijn kwaliteits pantoffels en de herenpantoffels van Shepherd maken de eigentijdse man tot een hippe heer met deze Hugo sloffen. De wollen pantoffel van Shepherd is een mooie instap pantoffel en de anti-slip zool zorgt ervoor dat men er volledig comfortabel een dag lang zonder vermoeide voeten in de pantoffels kan lopen. De instappantoffels van Shepherd zijn van topkwaliteit. De schapenvacht pantoffels van Shepherd zijn kwaliteits pantoffels en de herenpantoffels van Shepherd maken de eigentijdse man tot een hippe heer met deze Hugo sloffen. Deze trendy pantoffels geven de man een stoere uitstraling.

De Shepherd pantoffel Hugo heeft een EVA-zool. Dit staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat, en dit materiaal zorgt ervoor dat het stevig is, maar ook zeer licht. Een goede combinatie voor fijn gebruik van je pantoffels.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Tim - 07-11-2016 19:13

Bij het ontvangen van de pantoffels deed de doos en het design mij meteen beseffen dat dit 'the real deal' is. Er zijn nu twee dagen verstreken waarbij ik de pantoffels respectievelijk een halve en een hele dag heb gedragen. De eerste keer dat ik ze aantrok leek het alsof ik in een bak vol kittens stapte, hemels zacht. Bij elke stap die ik zet lijkt het tevens alsof 100 kittens mijn voeten kopjes geven. Ik voel mij daardoor gedurende de werkdag uook niet meer zo alleen, waardoor ik de pantoffels voor mensen die thuiswerken kan aanraden. Ik heb op Youtube een filmpje gevonden van kittengeluiden, die duurt 3 uur. Daarmee simuleer ik tijdens het typen van mijn e-mails dat mijn voeten tussen honderden kittens zwemmen, maar ik toch niet de nadeligen effecten ondervind dat die klerebeesten bijvoorbeeld mijn bureau opspringen. Ik merk dat mijn productiviteit aanzienlijk is verbetert. Ik kan het natuurlijk niet over mijn kille hart verkrijgen om te gaan lanterfanten, terwijl mijn kittens om aandacht vragen. Dus doorwerken is het verdict. Dan de klimaateigenschappen. Deze zijn bovenverwachting goed. Ondanks mijn soms wat warme voeten bleken de afgelopen twee dagen een effect teweeg te brengen van een warme lentedag met de blote voeten in het lange gras. Over de levensduur kan ik nog weinig zeggen, maar aangezien een gemiddelde kitten wel even meegaat heb ik daar alle vertrouwen in. Ik geef 5 reeten.