Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De Shepherd pantoffels zijn er ook gemaakt voor de allerkleinsten. Door de kindermodellen van Shepherd te ontwikkelen met klitteband zijn de pantoffels eenvoudig aan te trekken. De natuurlijke schapenwol die in de Shepherd pantoffels voor kinderen zijn verwerkt, zorgt niet alleen voor heerlijke warme voeten, de schapenwol zal de jonge huid van uw kind ook niet irriteren. De voeten reageren normaal op natuurlijke producten. De Shepherd pantoffels voor kinderen zijn sterk en de schapenwol ademt.Weergave:
 

De Shepherd kinderpantoffels zijn ook buitenshuis te dragen. Tevens kunnen de pantoffels tegen een spatje regen. De Shepherd kinderenpantoffels zijn er ook voor baby's. We hebben zowel baby- als kindermaten van de Shepherd pantoffels.

Onze kindermodellen van Shepherd. Deze kinderpantoffels van Shepherd zorgen dat uw kind of baby geen koude voeten heeft. Integendeel: de Shepherd pantoffels warmen voeten op en houden voeten ook warm. De Shepherd pantoffels voor baby's en kinderen zijn voorzien van klitteband, zodat het gebruiksgemak optimaal is. Deze Shepherd pantoffels kunnen ook buitenshuis gedragen worden, de voering van schapenvacht zorgt voor voldoende warmte aan de voeten.