Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Koude temperaturen vraagt om Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     17-11-2018     Reacties (0)

Koude temperaturen vraagt om Shepherd pantoffels Temperaturen onder nul verwacht! Maar voor Shepherd pantoffels dragers is dat geen probleem natuurlijk. De warme schapenvacht pantoffels houden de voeten heerlijk warm.

Lees meer

Zondagochtend, lekker voor jezelf!

  Shepherd pantoffels     03-11-2018     Reacties (0)

Zondagochtend, lekker voor jezelf! Zondagochtend, lekker voor jezelf! Hoe fijn is het om op zondagochtend op te staan, je Shepherd pantoffels aan te schieten en niks te hoeven. 'Me-time!'

Lees meer

Geniet van het mooie weer

  Shepherd pantoffels     05-10-2018     Reacties (0)

Geniet van het mooie weer Een mooi weekend in het verschiet! Met wie ga jij genieten van het stralende weer? Dat kan natuurlijk ook gewoon met je schapenvacht pantoffels aan, omdat ze ook wanneer het wat warmer is je voeten op de juiste temperatuur houden. De Shepherd pantoffels met een wat dikkere zool, zoals de Shepherd pantoffels Annie en Anton, zijn daarnaast ook geschikt om een stukje buiten mee te lopen. Lekker in de achtertuin genieten van het weekend, met een kop koffie en je pantoffels aan.  

Lees meer

Zondag pantoffeldag

  Shepherd pantoffels     23-09-2018     Reacties (0)

Zondag pantoffeldag Wat is er lekkerder dan de hele dag je Shepherd pantoffels aan te kunnen? Een fijne luie dag waarop je niks hoeft en alles kan. Een fijne zondag gewenst!

Lees meer

Shepherd pantoffels Cilla

  Shepherd pantoffels     13-09-2018     Reacties (0)

Shepherd pantoffels Cilla Nieuw in onze collectie: Shepherd pantoffels Cilla. Voor mensen die van wat meer stevigheid houden, maar wel lekker warme voeten willen hebben. Gemaakt van fijne schapenwol. Stap je ook zo mee naar buiten!

Lees meer

Zonnig weekend

  Shepherd pantoffels     04-05-2018     Reacties (0)

Zonnig weekend Het wordt een heerlijk zonnig weekend! Weet jij al hoe je daarvan gaat genieten? Wij hebben wel inspiratie Lekker lezen in de zon met je Shepherd pantoffels aan, een smakelijke lunch buiten met zachte Shepherd schapenvacht kleedjes in de stoelen. Ook met wat warmer weer is schapenvacht geschikt om te gebruiken door de natuurlijke temperatuurregeling.

Lees meer

Lenteweer met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     06-04-2018     Reacties (0)

Lenteweer met Shepherd pantoffels Stralend lenteweer dit weekend! Maar dat betekent niet dat de pantoffels de kast in moeten.. Door de natuurlijke schapenvacht blijven je voeten op de juiste temperatuur, ook als buiten de temperaturen wat hoger zijn;)

Lees meer

Pasen met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     30-03-2018     Reacties (0)

Pasen met Shepherd pantoffels Deze lammetjes hebben er al zin in. Een vrolijk paasweekend gewenst van het team van Shepherd-pantoffels.nl!

Lees meer

Koude dagen maar warme voeten

  Shepherd pantoffels     27-02-2018     Reacties (0)

Koude dagen maar warme voeten Koude temperaturen vragen om warme voeten! Wapen jezelf dus tegen die vrieskou en verwen je voeten met heerlijk warme schapenvacht.

Lees meer

Shepherd pantoffels valentijn

  Shepherd pantoffels     06-02-2018     Reacties (0)

Shepherd pantoffels valentijn Volgende week is het Valentijn! Een moment om stil te staan bij het geluk van geliefden, vrienden en familie. Een moment voor een warm gebaar

Lees meer

Behaaglijk thuis met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     15-01-2018     Reacties (0)

Behaaglijk thuis met Shepherd pantoffels Regen en guur weer... niets is fijner dan het thuis behaaglijk maken met Shepherd pantoffels! Lekker op de bank, schapenvacht dekentje erbij. 

Lees meer

Kerst met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     20-12-2017     Reacties (0)

Kerst met Shepherd pantoffels Een mooi paar Shepherd pantoffels cadeau doen? Bestel voor donderdag 16:00 uur en ze zijn nog voor de kerstdagen binnen!

Lees meer

Shepherd pantoffels onder de kerstboom

  Shepherd pantoffels     14-12-2017     Reacties (0)

Shepherd pantoffels onder de kerstboom Nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Wat dacht je van een duurzaam en handgemaakt cadeau voor onder de kerstboom... heerlijk warm en zacht. Daar maak je iedereen blij mee! Shepherd pantoffels zijn namelijk handgemaakt in Zweden, duurzaam en diervriendelijk. Zo is het niet alleen cadeau voor diegene die het krijgt, maar ook nog eens verantwoord. En wie wil er nou geen heerlijk zachte schapenvacht pantoffels! Daar kun je de hele winter nog mee door. 

Lees meer

Shepherd pantoffels bij de open haard

  Shepherd pantoffels     07-12-2017     Reacties (0)

Shepherd pantoffels bij de open haard Sneeuw verwacht dit weekend! Even naar buiten, de sneeuw en kou in om later lekker warm binnen bij de open haard te genieten! Met natuurlijk je zachte Shepherd pantoffels...

Lees meer

Shepherd-pantoffels.nl in vtwonen

  Shepherd pantoffels     29-11-2017     Reacties (0)

Shepherd-pantoffels.nl in vtwonen Had je het al gezien? Onze Shepherd pantoffels staan in de vtwonen! Een goed cadeau voor de feestdagen, of een verwennerij voor jezelf. Tot en met donderdag verzenden wij onze pantoffels nog GRATIS, dus wees snel!

Lees meer

Het weekend warm inluiden met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     17-11-2017     Reacties (0)

Het weekend warm inluiden met Shepherd pantoffels Het weekend warm inluiden met Shepherd pantoffels aan je voeten! De hele maand november verzenden wij GRATIS je Shepherd pantoffels!

Lees meer

Gratis verzendkosten in de maand november!

  Shepherd pantoffels     07-11-2017     Reacties (0)

Gratis verzendkosten in de maand november! De hele maand november GRATIS verzendkosten voor bestellingen vanaf 50 euro binnen Nederland! De fijnste Shepherd pantoffels, zonder extra bij te betalen. Dat is nog eens leuk Sinterklaas of Kerst inkopen doen!

Lees meer

Doe eens wild!

  Shepherd pantoffels     24-10-2017     Reacties (0)

Doe eens wild! Doe eens lekker wild met de trendy Shepherd pantoffels Annie of lina in leopard print! Ga helemaal met de trend mee kies eens een uitdagend printje. 

Lees meer

Shepherd's Pie

  Shepherd pantoffels     03-03-2017     Reacties (0)

Shepherd's Pie Een lekker recept voor in het weekend! Een Shepherd's Pie van Jamie Oliver: http://www.jamieoliver.com/recipes/lamb-recipes/spring-lamb-shepherd-s-pie/  

Lees meer

Beestachtig carnaval

  Shepherd pantoffels     25-02-2017     Reacties (0)

Beestachtig carnaval Een beestachtig carnaval gewenst!

Lees meer