Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Geniet van het mooie weer

  Shepherd pantoffels     05/10/2018     Reacties (0)

Een mooi weekend in het verschiet! Met wie ga jij genieten van het stralende weer? Dat kan natuurlijk ook gewoon met je schapenvacht pantoffels aan, omdat ze ook wanneer het wat warmer is je voeten op de juiste temperatuur houden. De Shepherd pantoffels met een wat dikkere zool, zoals de Shepherd pantoffels Annie en Anton, zijn daarnaast ook geschikt om een stukje buiten mee te lopen. Lekker in de achtertuin genieten van het weekend, met een kop koffie en je pantoffels aan.  

Lees meer

Zondag pantoffeldag

  Shepherd pantoffels     23/09/2018     Reacties (0)

Wat is er lekkerder dan de hele dag je Shepherd pantoffels aan te kunnen? Een fijne luie dag waarop je niks hoeft en alles kan. Een fijne zondag gewenst!

Lees meer

Shepherd pantoffels Cilla

  Shepherd pantoffels     13/09/2018     Reacties (0)

Nieuw in onze collectie: Shepherd pantoffels Cilla. Voor mensen die van wat meer stevigheid houden, maar wel lekker warme voeten willen hebben. Gemaakt van fijne schapenwol. Stap je ook zo mee naar buiten!

Lees meer

Zonnig weekend

  Shepherd pantoffels     04/05/2018     Reacties (0)

Het wordt een heerlijk zonnig weekend! Weet jij al hoe je daarvan gaat genieten? Wij hebben wel inspiratie Lekker lezen in de zon met je Shepherd pantoffels aan, een smakelijke lunch buiten met zachte Shepherd schapenvacht kleedjes in de stoelen. Ook met wat warmer weer is schapenvacht geschikt om te gebruiken door de natuurlijke temperatuurregeling.

Lees meer

Lenteweer met Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     06/04/2018     Reacties (0)

Stralend lenteweer dit weekend! Maar dat betekent niet dat de pantoffels de kast in moeten.. Door de natuurlijke schapenvacht blijven je voeten op de juiste temperatuur, ook als buiten de temperaturen wat hoger zijn;)

Lees meer