Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Koude temperaturen vraagt om Shepherd pantoffels

  Shepherd pantoffels     17/11/2018     Reacties (0)

Temperaturen onder nul verwacht! Maar voor Shepherd pantoffels dragers is dat geen probleem natuurlijk. De warme schapenvacht pantoffels houden de voeten heerlijk warm.

Lees meer

Zondagochtend, lekker voor jezelf!

  Shepherd pantoffels     03/11/2018     Reacties (0)

Zondagochtend, lekker voor jezelf! Hoe fijn is het om op zondagochtend op te staan, je Shepherd pantoffels aan te schieten en niks te hoeven. 'Me-time!'

Lees meer

Geniet van het mooie weer

  Shepherd pantoffels     05/10/2018     Reacties (0)

Een mooi weekend in het verschiet! Met wie ga jij genieten van het stralende weer? Dat kan natuurlijk ook gewoon met je schapenvacht pantoffels aan, omdat ze ook wanneer het wat warmer is je voeten op de juiste temperatuur houden. De Shepherd pantoffels met een wat dikkere zool, zoals de Shepherd pantoffels Annie en Anton, zijn daarnaast ook geschikt om een stukje buiten mee te lopen. Lekker in de achtertuin genieten van het weekend, met een kop koffie en je pantoffels aan.  

Lees meer

Zondag pantoffeldag

  Shepherd pantoffels     23/09/2018     Reacties (0)

Wat is er lekkerder dan de hele dag je Shepherd pantoffels aan te kunnen? Een fijne luie dag waarop je niks hoeft en alles kan. Een fijne zondag gewenst!

Lees meer

Shepherd pantoffels Cilla

  Shepherd pantoffels     13/09/2018     Reacties (0)

Nieuw in onze collectie: Shepherd pantoffels Cilla. Voor mensen die van wat meer stevigheid houden, maar wel lekker warme voeten willen hebben. Gemaakt van fijne schapenwol. Stap je ook zo mee naar buiten!

Lees meer