Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto

Voor 14.00 uur besteld: binnen twee werkdagen thuis!

Wat is er fijner dan na een lange dag of een intense wandeling thuiskomen en de voeten verwennen met schapenvacht? In Shepherd pantoffels komen uw voeten helemaal tot rust. Tot in de tenen voelt u de ontspanning en de zachte warmte van de schapenwol. Shepherd staat garant voor een uniek en authentiek Zweeds design, zodat de sloffen van gedurfd en modieus tot klassiek zijn vormgegeven.

Shepherd pantoffels

De Shepherd pantoffels zijn een speciaal product. Shepherd is een Zweeds merk met handgemaakte pantoffels, sloffen, zolen, schoenen en een wooncollectie. Alle producten zijn gemaakt van echte schapenvacht, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid voorop staan. Doordat de Shepherd pantoffels van echte schapenvacht zijn gemaakt, blijven de voeten altijd op de juiste temperatuur. De schapenvacht in de binnenkant van de Shepherd pantoffels zorgen voor een heerlijke warmte. Koude voeten worden door Shepherd pantoffels opgewarmt, en blijven vervolgens op de juiste temperatuur doordat schapenwol ademend is. Daardoor zijn Shepherd pantoffels geschikt voor elk seizoen. Ook zorgt de schapenvacht ervoor dat er bij zweetvoeten geen nare luchtjes achterblijven in de pantoffels, omdat het materiaal ademend is. Veel modellen van Shepherd pantoffels hebben een dikke 'EVA-zool' , dat staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal zorgt ervoor dat het sterk is, maar ook licht in gewicht. Daardoor blijven Shepherd pantoffels ook warm van binnen als er op koude tegelvloeren wordt gelopen, en kunnen ze gemakkelijk ook af en toe buiten gedragen worden, om bijvoorbeeld 's ochtends de krant te halen. 

Vakmanschap en diervriendelijk

Shepherd pantoffels worden met de hand gemaakt en zijn van echte schapenvacht. Dus geen massaproductie, kinderarbeid of kunstmatige stoffen. Gewoon eerlijk. Het beleid van Shepherd is diervriendelijk. De schapenvacht komt uit Australië van de Crossbreed of Crossbred schapen. Zij worden niet blootgesteld aan 'mulesing' praktijken, zoals bij de Merino schapen helaas nog wel gebeurt. Shepherd waakt ervoor dat de schapen in vrijheid kunnen lopen en ten alle tijden beschikking hebben tot water. Ook is het van belang dat zij in een gezonde ruimte leven en er voor de schapen gezorgd wordt als zij ziek zijn. Shepherd staat niet toe dat de schapen levend worden verscheept.

Shepherd verkooppunten: zowel online als in de winkel

De Shepherd collectie is niet alleen online te koop, u kunt ook langskomen in onze winkel Het Portaal | Eigen Zaken. Deze is gevestigd in het kunstzinnige stadje Ootmarsum. Daar kunt u op uw gemak de Shepherd pantoffels passen en u vakkundig laten adviseren. In de winkel zijn niet alle Shepherd pantoffels voorradig. Bent u dus op zoek naar een specifiek model? Neem dan eerst even contact met ons op, dan zorgen wij dat het voor u klaarstaat. Meer informatie over de winkel? Kijk op www.hetportaalootmarsum.nl. Naast de Shepherd collectie hebben we namelijk nog veel meer leuk aanbod op het gebied van kleding en wonen.

Persoonlijk advies

Het team van zowel Shepherd-pantoffels.nl als Het Portaal | Eigen Zaken kan omtrent de Shepherd pantoffels een professioneel, persoonlijk en eerlijk advies geven. U kunt naast het bestellen in de webshop, ook komen passen in de winkel in Ootmarsum. Daar wordt u direct voorzien van gedegen advies. Shepherd-pantoffels.nl is de grootste Nederlandse webshop die de Shepherd pantoffels voor u uit Zweden laat importeren.

Maatvoering

Twijfelt u over de maat? Shepherd pantoffels kunnen soms klein uitvallen. Dit komt door de dikke schapenvacht aan de binnenkant. De Shepherd pantoffels kunnen in het begin nog een beetje strak zitten, maar zullen door het dragen wat ruimer worden doordat de schapenvacht als het ware dunner wordt. Bent u dus niet zeker over de maat, kies dan een maatje groter. De Shepherd pantoffels kunnen namelijk ook gemakkelijk wat ruimer gedragen worden.

Onderhoud

De Shepherd pantoffels zijn eenvoudig te onderhouden. De buitenzijde van de meeste Shepherd pantoffels is van suède en en paar modellen van Shepherd hebben zelfs een lichte laag van leer. De onderzijde van de Shepherd pantoffels is oersterk en omdat de productie van een Shepherd pantoffel veel handelingen ondergaat, mag de Shepherd pantoffel met recht een handgemaakt product heten. Met een handwasje kunnen de Shepherd pantoffels gewassen worden. Hierbij worden lichte soorten zeep aanbevolen. De natuurproducten van Shepherd kunnen niet tegen agressieve wasmiddelen.

Shepherd Home Collection

De Shepherd Home Collection behelst een prachtige wooncollectie van diverse schapenvacht kussens, schapenvacht vloerkleden en poefs van schapenvacht. Shepherd uit Zweden heeft tevens een prachtige interieurlijn. Het woonprogramma van Shepherd bestaat uit diverse meubelen en woonaccessoires waarbij uiteraard uitgegaan wordt van de Shepherd schapenvacht. In deze Shepherd webshop kunt u terecht voor onder andere Shepherd vloerkleden, Shepherd schapenvachtkleden en een fraaie Shepherd poef.