Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Nieuwe najaarscollectie

  Shepherd pantoffels     07/09/2014     Reacties (0)

We zouden bijna denken dat het herfst is met dit weer! En dat komt eigenlijk wel goed uit, want een deel van onze nieuwe najaarscollectie is binnen. Nog even geduld, maar binnenkort zullen ze te bestellen zijn in onze webshop.

Lees meer

Shepherd Home

  Shepherd-pantoffels     25/07/2014     Reacties (0)

Een zomerse inrichting met fijne schapenwollen woonaccessoires van Shepherd. We like!

Lees meer

Bijna zomer

  Shepherd-pantoffels     27/05/2014     Reacties (0)

Het is bijna zomer, en dat is te merken! Heerlijk weer, met toch ook die regenbuien waar de Nederlandse zomer bekend om staat. Toch blijft het 's avonds nog fris, het is immers nog steeds lente. En wat is er dan fijner om je voeten met zachte schapenvacht te verwennen?

Lees meer

De laatste nieuwtjes

  Shepherd-pantoffels     09/05/2014     Reacties (0)

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de fijnste pantoffels en andere schapenwollen producten? Like dan onze Facebookpagina ! Zo mis je niet langer onze acties, handige informatie en inspiratie. Je kunt ons vinden op www.facebook.com/Shepherdpantoffels . 

Lees meer

Waarom schapenwol?

  Shepherd-pantoffels     08/05/2014     Reacties (0)

De redenen dat Shepherd met schapenwol werkt, zijn onder andere de natuurlijke eigenschappen van schapenwol. Zo is schapenwol comfortabel om te dragen bij zowel warmte als kou en is het daardoor gezond voor je lichaam (het ademt). Daarnaast blijft wol lang mooi en in goede conditie, wat ervoor zorgt dat het een duurzaam product maakt. En tot slot is het natuurlijk ontzettend aangenaam om te dragen. Toch goed om te weten wat een stof kan doen!

Lees meer